maandag 4 mei 2015

Aardbeien met balsamico azijn en mascarpone

Wat heeft u nodig?
Voor vier personen,

Bakje aardbeien
200 gram mascarpone
Rode balsamico azijn
Witte basterdsuiker
Niet op de foto maar wel nodig, zakje vanillesuiker
Verse munt.

Was de aardbeien en snijd ze in de lengte door.

Flink wat azijn toevoegen.
En zes eetlepels basterdsuiker.
U kunt zelf even proeven of het zoet genoeg is.

De aardbeien moeten flink in het azijn kunnen zwemmen.

Zo ongeveer.
Nu mogen ze voor een uur of twee de koelkast in.
Niet vergeten de schaal even af te dekken.

Doe de mascarpone in een schaaltje.
Ik gebruik hier maar de helft omdat wij vandaag met zijn tweeën zijn.
Voor een heel bakje vier eetlepels basterdsuiker.

Vanille suiker erdoor en even proeven of u het zoet genoeg vindt.

Beetje luchtig kloppen met een vork.

Verse munt verdelen over de aardbeien en klaar.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten